Concurs literari i artístic Sant Jordi 2020

Dimecres, 8 d'abril de 2020 a les 00:00

Un any més arriba la data de la literatura per excel·lència, Sant Jordi. Aquest any, i atesa la situació de confinament, no podrem celebrar-ho com més ens agrada: al carrer passejant per les parades de llibres i lluïnt la nostra rosa a la mà.

Però no poder sortir al carrer no ens ha d'impedir celebrar la nostra festa del llibre i de la rosa, per aquesta raó us proposem un concurs amb referència a Sant Jordi.

Hem preparat un concurs literari i artístic per a tot el poble ja que s'inclouen les categories d'infantil, juvenil i adult dins de cada apartat (literari i artístic).

Per tant us encoratgem i animem a que, en aquests dies que esteu a casa, dediqueu una part de les vostres estones en família a participar-hi amb els vostres escrits i les vostres il·lustracions per així sentir-nos tots i totes més a aprop dels altres.

Adjunt a aquesta notícia trobareu les bases del concurs per a que estigueu infomats/des de com serà la mecànica d'aquests.

Finalment us recordem que els vostres treballs els heu de presentar telemàticament tot enviant-los per correu electrònic a info.pont@elpont.cat. La data límit per presentar-los serà el proper dijous 30 d'abril de 2020.

Animeu-vos i participeu!

Darrera actualització: 08.04.2020 | 19:13