Coneixes la tarifa familiar del cànon de l’aigua?

Divendres, 13 de gener de 2023

És una bonificació a la que es poden acollir els subministraments domèstics, i que consisteix en l’ampliació del límit del tram de consum de 3m3/mes, per cada resident acreditat que excedeixi de 3.

S’aplicarà sempre que el titular del contracte estigui empadronat, hi hagi més de 3 persones empadronades a l’habitatge. Quan un dels membres empadronats tingui un grau de disminució de més del 75% comptarà com a dos estadants.

Què és necessita?

  • Un dels empadronats ha de ser el titular del contracte.
  • El següent formulari complet: Sol·licitud d’ampliació d’estadants de l’ACA
  • Cal aportar certificat de convivència.
  • Quan un dels membres empadronats té un grau de disminució més gran del 75%, caldrà que sol·liciti directament a l’Agència Catalana de l’Aigua l’ampliació dels trams, aportant la següent documentació: Omplir el formulari (consultar aquesta pàgina, i descarregar l’arxiu: “FORMULARI”) junt amb la resolució de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (acreditant grau de disminució superior a 75%), factura de subministrament d’aigua, fotocopia DNI i certificat de convivència (en el que el titular estigui empadronat).

El tràmit es pot fer des de la web d'Aigües de Manresa, seguint aquests passos:

O bé dirigint-se a l'oficina d'atenció presencial d'Aigües de Manresa.

Adreça
Plaça de Salt 1, Baixos
08241 Manresa

Horari
De dilluns a divendres de 9 del matí a 2 de la tarda.
Dijous de dos quarts de cinc de la tarda a les 7 del vespre (exclusivament amb cita prèvia i durant el mes d’agost tancat).

Darrera actualització: 13.01.2023 | 07:08