Confinament perimetral de Catalunya

Divendres, 30 d'octubre de 2020 a les 00:00

Amb la nova normativa publicada al DOGC després de la declaració d'un nou estat d'alarma a tot el país, la Generalitat de Catalunya va imposar noves restriccions, que complementaven les ja establertes el 16 d'octubre. Avui 30 d'octubre s'ha publicat una nova resolució del Departament de Salut que afecta a la mobilitat de persones, bàsicament fa referència al confinament perimetral de Catalunya i al confinament perimetral dels municipis durant els caps de setmana. Aquestes noves mesures venen a completar les ja emeses referides a la prohibició de circular entre les 22 hores (10 de la nit) i les 6:00 de la matinada.

El detall d'aquestes noves restriccions el podreu trobar en l'enllaç adjunt de Canal Salut, on s'especifiquen quines són aquestes noves restriccions i que cal fer en el cas que haguem de circular dins l'horari del confinament perimetral i/o nocturn.

També us afegim unes infografies actualitzades que resumeixen les restriccions imposades després d'aprovar-se, la més important és que no és permet sortir del perímetre de la comunitat durant 15 dies, seguida de la prohibició de sortir del perímetre municipal els caps de setmana des de les 6 del matí de divendres fins a les 6 del matí de dilluns (excepte en casos d'urgència).

Caldrà portar a sobre un certificat d'empresa, si és que heu de treballar o desplaçar-vos a la feina dins aquest horari restrictiu, o bé un certificat autoresponsable (que trobareu en l'enllaç adjunt) que heu d'omplir i signar personalment en cas que hagueu de desplaçar-vos per algun dels supòsits permesos.

Darrera actualització: 21.11.2020 | 19:04