Convocatòria oficial de peó de la brigada municipal 2020

Dimecres, 17 de juny de 2020 a les 00:00

Benvolgudes/ts veïnes i veïns,

Us informo que l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, obre convocatòria pública per contractar 1 persona en situació d’atur  per cobrir el següent lloc de treball: 1 persona per peó de la brigada municipal amb coneixements de llauneria

La persona seleccionada com a peó de brigada tindrà un contracte amb una durada de 6 mesos i jornada de 37,5 hores/setmana. La data prevista d’incorporació serà el 29 de juny. Haurà de tenir experiència en tasques relacionades amb les de llauner. A més, les seves tasques seran també de tractament de l’aigua i desinfecció de les zones de la piscina municipal. En conseqüència, entre el 29 de juny i el 30 d’agost, l’horari serà adaptat al d’aquesta i es treballarà festius i caps de setmana. A partir del 31 d’agost l’horari canviarà i serà l’habitual de la brigada municipal.

REQUISITS OBLIGATORIS PER A PARTICIPAR EN LA SELECCIÓ DE PERSONAL:

  • Estar en situació d’atur (cobrant o no prestació).
  • Estar inscrit al Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament.

TIPUS DE PROCÉS DE SELECCIÓ:

  1. Prova de cultura general
  2. Exercici obert de cas pràctic.
  3. Valoració i puntuació del CV
  4. Entrevista.

Totes les persones interessades podran passar per les dependències de l'Ajuntament els dies 22 i 23 de juny de 2020 per omplir el full de sol·licitud que els permetrà presentar-se a aquesta convocatòria. Hauran de portar fotocòpia del DNI o NIE, un currículum actualitzat i l’acreditació d’estar a l’atur i inscrit com a Demandant d’Ocupació  (document DARDO).

La data de les proves del procés de selecció serà el dijous 25 de juny de 2020 a les 12h del matí, a la Casa de la Cultura.

Rebeu una cordial salutació,

L’Alcalde, Enric Campàs Serra

Darrera actualització: 17.06.2020 | 08:53