Convocatòria personal de taquilla piscines municipals 2020

Dimecres, 17 de juny de 2020 a les 00:00

Benvolgudes/ts veïnes i veïns,

Us informo que l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort obre convocatòria pública per contractar 4 persones en situació d’atur per cobrir els següents llocs de treball: personal de taquilla de les piscines municipals.

El personal de taquilla tindrà un contracte durant la temporada d’estiu 2020, és a dir, del 29 de juny al 30 d’agost i amb una jornada de 35 h setmanals. Les seves tasques consistiran en el cobrament d’entrades, control d’accés, atenció a l’usuari, tasques de neteja i desinfecció de zones requerides, així com altres tasques pròpies del lloc que li siguin encomanades.

REQUISITS OBLIGATORIS PER A PARTICIPAR EN LA SELECCIÓ DE PERSONAL:

  • Estar en situació d’atur (cobrant o no prestació).
  • Estar inscrit al Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament.
  • Estudis  mínims requerits: Graduat de l’ESO, Graduat Escolar, certificat d’Estudis Primaris.

TIPUS DE PROCÉS DE SELECCIÓ:

  1. Prova de cultura general.
  2. Exercici obert.
  3. Exercici de càlcul matemàtic.
  4. Entrevista.

Totes les persones interessades, poden passar per les dependències de l'Ajuntament els dies 22 i 23 de juny de 2020 per omplir el full de sol·licitud que els permetrà presentar-se a aquesta convocatòria. Hauran de portar fotocòpia del DNI o NIE, un currículum actualitzat i l’acreditació d’estar a l’atur i inscrit com a Demandant d’Ocupació (document DARDO).

La data de les proves del procés de selecció serà el dijous 25 de juny de 2020 a les 10h del matí, a la Casa de la Cultura.

Rebeu una cordial salutació,

L’Alcalde, Enric Campàs Serra.

Darrera actualització: 17.06.2020 | 08:53