COVID-19: Pla d’obertura progressiva d’activitats

Dissabte, 21 de novembre de 2020 a les 00:00

A partir de la publicació a DOGC (vegeu document adjunt), dissabte 21 de novembre, de les noves mesures de desescalada i el pla del Govern per a la obertura progressiva d'activitats, des de l'Ajuntament us volem ajudar a fer seguiment d'aquestes noves mesures.

Al quadre adjunt podreu veure un resum de les obertures permeses i de les seves capacitats que us permetran saber on i quan podreu tornar progressivament amb les vostres activitats i també permetrà als establiments i comerços saber en quines condicions poden tornar a reobrir les seves activitats.

També hi trobareu un quadre, dividit en quatre trams, amb el Pla proposat pel PROCICAT i aprovat per la Generalitat de Catalunya.

Recordeu que aquest primer tram de desescalada començarà el dilluns 23 de novembre i es mantindrà, com a mínim, 15 dies, un cop s'hagin revisat tots els factors que poden facilitar el canvi de tram.

Qualsevol canvi que es produeixi, us anirem informant. A l'enllaç que trobareu us redirigim al web deL Canal Salut de la Generalitat on hi trobareu tota la informació necessària per seguir correctament aquest pla d'obertura d'activitats.

Heu de recordar que es mantenen les restriccions de mobilitat municipal durant el cap de setmana i perimetral de Catalunya tota la setmana.

Darrera actualització: 21.11.2020 | 18:58