Declaració institucional dels grups municipals PSC-CP, ERC-AM, C’s i GIPVR de condemna dels fets ocorreguts a la nostra població la nit del 23 d’abril del 2020

Divendres, 24 d'abril de 2020 a les 00:00

Atesos els fets ocorreguts la passada nit del 23 d'abril, els quatre grups constituïts a l'Ajuntament han fet la següent declaració institucional:

Ahir, 23 d’abril de 2020, va morir de forma violenta una veïna del nostre municipi que ha provocat commoció i dol a tot el poble.

Davant de fets com aquests no hi ha paraules que puguin expressar l’esglai i commoció que totes i tots sentim, ni imaginar el dolor de la família i amics i amigues, als que els enviem tot l’escalf i suport davant aquesta situació.

Des de la Corporació Municipal, tots els regidors i regidores expressem la més ferma condemna pels fets ocorreguts.

Per aquest motiu, s’han decretat tres dies de dol oficial com a mostra d’aquest dolor col·lectiu i de respecte a la víctima.

Tots els grups municipals de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort continuarem treballant des de tots els fronts possibles per una societat lliure de qualsevol tipus de violència.

Per desgràcia, avui hem de condemnar uns fets que són malauradament  irreversibles i especialment dolorosos perquè ens toquen de massa a prop, però estem convençuts que podem construir un món millor fonamentat amb els valors del respecte i la convivència.

Aquesta Declaració Institucional la subscriuen:

  • Enric Campàs Serra, Alcalde i portaveu del grup municipal PSC-CP
  • Estefania Torrente Guerrero, portaveu del grup municipal ERC-AM
  • Carlos Lanza Aparicio, portaveu del grup municipal C’s
  • Jaume Parcerisa Egea, portaveu del grup municipal GIPVR
Darrera actualització: 24.04.2020 | 14:20