Dia Internacional d'acció per a la salut de les dones

Dimarts, 18 de maig de 2021 a les 00:00

Divendres 28 de maig se celebra el Dia Internacional d'acció per a la salut de les dones i l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort ha preparat un seguit d'actes durant aquella mateixa setmana per tal de commemorar-lo.

L'origen d'aquesta celebració es remunta a l'any 1987, quan en una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius que es va tenir lloc a Costa Rica, la Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar la creació d'un Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones.

L'objectiu d'aquest esdeveniment, que cada any se celebra el 28 de maig, és fer difusió de l’estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes, i del compromís de les administracions per donar-hi resposta.

Per fer-ne difusió d'aquests preceptes i per potenciar la salut entre les dones des de l'ajuntament hem organitzat un seguit d'actes als que esperem que hi assistiu i compartiu amb tothom.

Aquest és un resum de les activitats i si voleu saber-ne més només cal que segui els enllaços a l'agenda que hi ha en aquesta mateixa notícia.

Dimarts 25 xerrada sobre la salut mental de les dones.

Divendres 28 presentació del llibre escrit per la vilomarenca Pilar González "El plan, un sentido a nuestra existencia".

Dissabte 29 Masterclass de Ioga (cal inscripció prèvia a "Cita Prèvia" de la web de l'Ajuntament, màxim 2 persones per reserva): L'activitat té un cost de 5€ i inclou una samarreta amb el lema "Em cuido, m'estimo". La recaptació es destinarà a la compra de productes d'higiene íntima femenina per a les usuàries del Banc d'Aliments del Pont de Vilomara i Rocafort. Pots reservar la teva samarreta fins al 25 de maig a l'Ajuntament o a la Sala Polivalent.

Recordeu que en tots els actes caldrà seguir les mesures de prevenció de propagació de la COVID-19.

Darrera actualització: 20.05.2021 | 13:12