El Pont de Vilomara i Rocafort ja disposa del nou Punt Jove

Dimecres, 20 de setembre de 2023

El passat diumenge, 17 de setembre, en el marc del Cap de Setmana de la Joventut, es va inaugurar el Punt Jove, un espai adreçat al jovent del poble i que està pensat per a que puguin trobar-se i fer i compartir activitats junts, a més de ser el punt de referència de les polítiques de joventut que s’impulsen des del consistori.

Aquest nou equipament està ubicat a la plaça Cooperativa, una zona que ja alberga el Consultori mèdic i el Centre de Dia Municipal “Mossèn Joaquim” i, per tant, la zona s’ha convertit en un punt d’accés a diferents equipaments i serveis. Antigament, l’actual Punt Jove havia estat ocupat pels edificis del que havia estat l’antiga escola del poble fins que es va traslladar al carrer Jesús i també va albergar la Llar d’Infants i, posteriorment, l’oficina de Correus.

Les obres, finançades per la Diputació de Barcelona, han consistit en la rehabilitació dels dos espais amb els que compta l’edifici, convertint-los en dos espais diàfans: un destinat a punt d’informació juvenil i a espai de trobada i l’altre convertit en sala multiusos on es podran dur a terme totes les activitats que s’hi organitzin. L’Ajuntament, per aquest motiu, també va incorporar a la seva plantilla una dinamitzadora juvenil que serà l’encarregada de l’equipament, que està obert de dilluns a divendres de 16 a 20h.

Amb aquest projecte, d'acord amb les paraules del nostre alcalde, “veiem materialitzat un projecte en el que portàvem molt de temps treballant i que era una prioritat per l’equip de govern”, ja que, segueix, “enteníem com a imprescindible disposar d’un espai d’acompanyament, d’assessorament i de trobada pel nostre jovent”. Amb aquest, també, l’Ajuntament demostra “la seva clara aposta pel jovent vilomarenc, posant en marxa diversos projectes destinats a aquest col·lectiu com per exemple les beques universitàries, que ja van per la seva tercera edició, i altres línies en les que estem treballant”.

Darrera actualització: 20.09.2023 | 14:00