Exposició a la Biblioteca "Quan les cases feien olor de vi"

Dilluns, 10 de gener de 2022 a les 00:00

Del 10 al 28 de gener, la biblioteca municipal acull l’exposició “Quan les cases feien olor de vi”, un recorregut per la vida al voltant de la vinya i els treballs tradicionals lligats a la producció vitivinícola al Bages abans de la seva modernització i industrialització a partir de la segona meitat de s. XX. L’exposició es podrà visitar en horari de biblioteca.

Dijous 20 de gener, a les 18.30h hi haurà una visita guiada a l’exposició i la xerrada “Quan les cases feien olor de vi: el Pont de Vilomara I Rocafort” a càrrec de la historiadora Mireia Vila.

Aquesta activitat s’emmarca dins el programa “Lletres i vins” de Biblioteques amb DO que és un projecte que impulsa la Generalitat de Catalunya amb la finalitat de donar a conèixer la cultura del vi (paisatge, cellers, pedra seca, productes) a través dels recursos documentals (llibres, revistes, audiovisuals) i organitzant un gran nombre d’activitats (tallers, exposicions, xerrades, visites, etc).

Gener és el mes de les Biblioteques amb DO Pla de Bages, que inclouen les biblioteques d’Artés, Avinyó, Manresa, Navarcles, el Pont de Vilomara i Rocafort, Súria i Sant Fruitós de Bages.

Us recomanem que passeu per la biblioteca a fer una visita a aquesta exposició per així conèixer de primera mà, o bé recordar com s'elaborava el vi a prop de casa nostra.

Darrera actualització: 02.06.2022 | 07:31