FESTA DEL CONTRIBUENT 2016

Dimecres, 2 de març de 2016

Al Pont de Vilomara ja està tot a punt per a rebre al recaptador en la festa més important de l’hivern: la Festa del Contribuent.

 

Aquesta novedosa festa ja fa gairebé 30 anys que se celebra al municipi (la primera es va celebrar l’any 1988) i pretén premiar a diferents contribuents amb l’exempció de pagament dels impostos durant tot un any.

 

Però a part d’aquest punt central, el poble aprofita per a fer una gran festa, plena d’actes que són totalment gratuïts, com correspon en una festa dedicada als contribuents i que vol enfortir encara més els llaços d’amistat i companyonia entre els vilatants.

 

La Festa del Contribuent se celebra aquest any entre els dies 11 i 14 de març, aquest darrer serà festa local al municipi.

 

Però abans d’aquests dies ja es preparen actes dins el programa, com ara una exposició sobre el càncer de colon a la Casa de la Cultura que es podrà visitar entre el 7 i el 9 de març d’11 a 1 del migdia i de 6 a 8 de la tarda.

 

El mateix dimecres 9 de març, a les 7:30 de la tarda, hi haurà una conferència sobre aquest tema també a la Casa de la Cultura, a càrrec de Montse Domènec i Pere Colell.

 

Entrats ja en els actes pròpiament dits de la festa, la nit del divendres 11 la dediquem als joves, amb un ball amenitzat per dos DJ’s locals, DJ LEDEZ i SHORTI’S.

 

El dissabte de bon matí podem optar pel torneig de petanca o per la trobada ocellaire, a les 9 i a les 10 del matí, respectivament.

 

Seguidament, i com a acte més remarcable del dissabte, la Segona Trobada de Penyes del poble, a les 11 del matí, que després de l’èxit de la primera edició el passat any vol repetir amb més penyes i més gent al voltant de diferents proves i actes que els faran divertir-se, compartir i ampliar els seus llaços d’amistat i coneixement. Aquesta trobada es farà al Poliesportiu i al Passeig de la Pau.

 

A la tarda hi haurà sardanes i concert a la Plaça Major i al Centre Cívic. I a les 11 de la nit, al mateix lloc, el Ball del Contribuent. Tots aquests amenitzats per la cobla orquestra “Costa Brava”.

 

Diumenge al matí a les 9, un nou torneig de petanca. A mig matí, de les 11 a les 2 de la tarda, al Passeig de la Pau, hi haurà la VI Fira d’Entitats, on es trobem les entitats del poble per promocionar i fer conèixer les seves activitats.

 

I a la tarda, a les 5 i al Centre Cívic, l’Arribada del Recaptador, la cercavila de caramels i bitllets premiats i la paròdia amb el sorteig que deslliurarà a quatre contribuents de pagar importos durant un any. Tot a càrrec de la CIA TRES I PROU i la xaranga del Grup Arlequín.

 

Dilluns, festiu local, a les 5:30 de la tarda hi haurà animació infantil al Centre Cívic.

 

I per acabar la festa, el diumenge 20 de març, a les 6 de la tarda, hi haurà un espectacle musical i de varietats amb la companyia “Els Atrevits” que formen part dels Amics de la Gent Gran de Manresa. Aquest grup veterà d’artistes ens presentaran l’espectacle “Amb la primavera al cor” que podreu gaudir gratuïtament al Centre Cívic.

 

Amb tots aquests actes pensem celebrar la festa del contribuent, actes que esperem que us agradin i que vingueu a gaudir-los amb nosaltres el proper cap de setmana.

Darrera actualització: 5.12.2018 | 09:32