Festa del Contribuent 2022

Divendres, 4 de març de 2022

Com cada any i, un cop acabat de celebrar el carnestoltes i l'enterrament de la sardina, donem pas a la nostra festa més peculiar, la que dediquem a tots i totes les contribuents.

La Festa del Contribuent torna un any més, amb més il·lusió i ganes de festa que mai. La festa se celebrarà el cap de setmana del divendres 11 al dilluns 14 de març, ja que aquell dilluns 14 de març serà festa local al nostre poble.

Enguany tenim un programa que inclou molts actes i per a totes les edats, us en fem un repàs, tot i que a la dreta d'aquesta notícia hi trobareu la relació d'actes i més avall la relació d'ells en l'agenda del nostre web.

Divendres a la nit, al Centre Cívic "Evaristo de la Torre", tindrem concert amb "El Club de las Muñecas" i Ball per a Joves amb Dj. Carlos Maestro.

Dissabte al migdia la Trobada de Penyes on ens trobarem les penyes del poble per dinar, fer una paella pel concurs o portar el dinar que cada penya vulgui. Disfrutarem dels inflables i del penyibingo. Tot això al poliesportiu.

La tarda i la nit les dedicarem a la música: a les 4 de la tarda les sardanes a la Plaça Major, a les 6, el concert i a les 11 de la nit el Ball del Contribuent, aquests 2 al Centre Cívic "Evaristo de la Torre". Tots aquests actes estaran amenitzats per l'Orquetra Costa Brava.

Com cada 2 anys, aquest any toca escollir noves Pubilla i Dama i nou Hereu que representaran al nostre poble davant totes les trobades que se celebren al nostre voltant. Per amenitzar la trobada i la proclamació, es farà una cercavila a les 7:30 de la tarda per dirigir-se al Centre Cívic "Evaristo de la Torre" que és on es farà la Proclamació dels nous càrrecs acompanyats i acompanyades per Pubilles, Dames i Hereus dels pobles veïns.

Però no acabarem la nit sense un altre ball al Casal Ledez. A partir de la mitjanit amb Carlos Maestro.

El diumenge el començarem amb un Escape Room pels carrers del poble: de 10 del matí a la 1 del migdia podrem gaudir d'aquest acte a l'aire lliure. es podrà participar en grups de màxim 6 persones i cal incriure's utilitzant el QR adjunt. Recordeu que els menors hauran d'anar acompanyats d'un adult.

Mentre tant, a les 10:30 del matí, se celebrarà la missa cantada pel cor parroquial.

A la tarda arriba el Recaptador amb la coneguda voleiada de bitllets i caramels pels carrers del poble. Aneu molt amb compte perquè alguns dels bitllets tenen premi en metàl·lic i val la pena buscar-los i recollir-los. Ens acompanyarà la Batukada Shangó des del Centre Cívic i fins a la Plaça de l'Ajuntament, que és on és on arribarà el recaptador. Recordeu que a més es farà el sorteig del contribuent on quatre contribuents quedaran exempts de pagar algun impost o taxa durant aquest any 2022.

I dilluns a les 5 de la tarda, al Centre Cívic muntarem un espectacle familiar a càrrec d'Actua Produccions: Circus Show, a la plaça de l'Ajuntament.

A més aquest any s'afegeix la Biblioteca Municipal aportant una activitat més al programa d'actes: RUMBESIA, a la biblioteca municipal. Un espectacle musical dirigit a joves i adults on veurem una combinació de música i poesia.

Recordeu que, en els actes d'interior és obligatori l'ús de la mascareta i en els actes exteriors, en cas que no es pugui mantenir la distància de seguretat, també caldrà utilitzar-la.

Esperem que us agradin els actes que hem programat i voldríem que totes i tots participeu per fer-los més grans encara.

Que tingueu una molt bona Festa del Contribuent!

Darrera actualització: 2.03.2022 | 10:12