Festa del Contribuent 2023

Divendres, 3 de març de 2023

Un any més torna la nostra particular Festa del Contribuent amb molta alegria, il·lusió i ganes de gaudir d'aquesta festa d'hivern. La festa se celebrarà el cap de setmana del divendres 10 al dilluns 13 de març, ja que el dilluns 13 de març serà festa local al nostre poble.

Tornem a presentar-vos un programa que inclou molts actes i per a totes les edats. A la dreta d'aquesta notícia hi trobareu la relació d'actes i més avall la relació d'ells en l'agenda del nostre web.

Divendres a la nit, al Centre Cívic "Evaristo de la Torre", tindrem concert amb "Band The Cool" i Ball per a Joves amb Dj. Arzzett.

Començarem el dissabte, a les 10:30 del matí, amb la missa cantada pel cor parroquial.

Dissabte al migdia la Trobada de Penyes on ens trobarem les penyes del poble per dinar, fer una paella pel concurs o portar el dinar que cada penya vulgui. Gaudirem dels inflables, del Friki Bbingo i del concert de "Miguel de Lola". Tot això al poliesportiu.

La tarda i la nit les dedicarem a la música: a les 4 de la tarda les sardanes a la Plaça Major, a les 6, el concert i a les 11 de la nit el Ball del Contribuent, aquests 2 al Centre Cívic "Evaristo de la Torre". Tots aquests actes estaran amenitzats per l'Orquetra Costa Brava.

Però no acabarem la nit sense un altre ball al Casal Ledez. A partir de la mitjanit amb Jordi Armengol.

El diumenge el començarem amb un Encierro Pamplonica pels carrers del poble a partir de les les 12 del migdia.

A la tarda arriba el Recaptador amb la coneguda voleiada de bitllets i caramels pels carrers del poble. Aneu molt amb compte perquè alguns dels bitllets tenen premi en metàl·lic i val la pena buscar-los i recollir-los. Ens acompanyarà la Batukada Les Vilatukades des del Centre Cívic i fins a la Plaça de l'Ajuntament, que és on és on arribarà el recaptador. Recordeu que a més es farà el sorteig del contribuent on quatre contribuents quedaran exempts de pagar algun impost o taxa durant aquest any 2022.

I dilluns a les 5 de la tarda, al Centre Cívic muntarem un espectacle d'animació amb Sabacirc titulat "El petit circ d'en Tonet" al Centre Cívic "Evaristo de la Torre".

També aquest any s'afegeix la Biblioteca Municipal aportant una activitat més al programa d'actes el dissabte: "Un concert de pel·lícula", a la biblioteca municipal, amb la cantant i actriu Sílvia Blavia.  Espectacle familiar amb una selecció de les cançons mes reconegudes de les pel·licules d’animació.

Esperem que us agradin els actes que hem programat i voldríem que totes i tots participeu per fer-los més grans encara.

Que tingueu una molt bona Festa del Contribuent!

Darrera actualització: 2.03.2023 | 14:31