Festa del Contribuent 2024

Divendres, 1 de març de 2024

De nou torna la nostra particular Festa del Contribuent amb molta alegria, il·lusió i ganes de gaudir d'aquesta festa major d'hivern. La festa se celebrarà el cap de setmana del dijous 7 al dilluns 11 de març, ja que el dilluns 11 de març serà festa local al nostre poble.

Tornem a presentar-vos un programa que inclou molts actes i per a totes les edats. A la dreta d'aquesta notícia hi trobareu la relació d'actes i més avall la relació d'ells en l'agenda del nostre web.

Comencem el dijous 7 de març amb la inauguració de l'exposició col·lectiva d'artistes locals a la Biblioteca.

Divendres a la nit, al Centre Cívic "Evaristo de la Torre", tindrem concert "Tribut a Fito" amb "Acabamos de Llegar" i Ball per a Joves amb Jordi Armengol.

Seguirem el dissabte amb una matinal de construccions Kapla.

Dissabte al migdia la Trobada de Penyes on ens trobarem les penyes del poble per dinar, fer una paella pel concurs o portar el dinar que cada penya vulgui. Gaudirem dels inflables, del Bingo Musical i del concert de "José Desviao". Tot això al poliesportiu.

La tarda i la nit les dedicarem a la música: a les 4 de la tarda les sardanes a la Plaça Major, a les 6, el concert i a les 11 de la nit el Ball del Contribuent, aquests 2 al Centre Cívic "Evaristo de la Torre". Tots aquests actes estaran amenitzats per l'Orquetra Rosaleda.

Aquest any torna el Pubillatge al poble i tindrem la cercavila acompanyada dels Gegants del municipi a les 19:30 hores. Després de la cercavila, es farà la proclamació 2024.

no acabarem la nit sense un altre ball per a joves al Casal Ledez. A partir de la mitjanit amb Dj. Alexman.

El diumenge el començarem a les 10:30 del matí, amb la missa del contribuent.

Continuarem amb un Encierro Pamplonica pels carrers del poble a partir de les les 12 del migdia.

A la tarda arriba el Recaptador amb la coneguda voleiada de bitllets i caramels pels carrers del poble. Aneu molt amb compte perquè alguns dels bitllets tenen premi en metàl·lic i val la pena buscar-los i recollir-los. Ens acompanyarà la "Txaranga Buidant La Bota" des del Centre Cívic i fins a la Plaça de l'Ajuntament, que és on és on arribarà el recaptador. Recordeu que a més es farà el sorteig del contribuent on quatre contribuents quedaran exempts de pagar algun impost o taxa durant aquest any 2024.

I dilluns a les 5 de la tarda, al Centre Cívic muntarem un espectacle d'animació infantil amb ball, gimcana i jocs i després. un espectacle de màgia.

Esperem que us agradin els actes que hem programat i voldríem que totes i tots participeu per fer-los més grans encara.

Que tingueu una molt bona Festa del Contribuent!

Darrera actualització: 4.03.2024 | 08:29