Festa Major 2022

Dilluns, 4 de juliol de 2022 a les 08:00

Estimats veïns i veïnes,

Per primer cop en tres anys, la Festa Major es presenta, relativament, sense temors ni restriccions.

Cal ser conscients i protegir, sobretot, a les persones més vulnerables, però és cert que aquesta edició arriba amb tota la força i normalitat de sempre. I com ho trobàvem a faltar!

Hem preparat un programa ple d’activitats per a totes les edats, un programa per a que tots i totes en pugueu gaudir, perquè volem que aquesta festa sigui un veritable esclat de vida, de carrer, de retrobament i de mirades desemmascarades. Un programa que iniciarem amb la Festa Major Anticipada, que inclou la majoria d’actes infantils, del 8 al 10 de juliol, per a seguir, fins el dia 18, amb el gruix de la festa.

Vull donar les gràcies al meu equip, els regidors i regidores de govern d’aquest consistori, i a les entitats del poble, ja que sense ells i elles aquesta celebració seria impossible. També agrair als treballadors i treballadores de l’Ajuntament per fer-la possible.

Tornem a omplir els carrers i places de gent, de música, de cultura i de color! Fem nostra aquesta festa, gaudim-la, fem poble i compartim l’orgull de ser del Pont de Vilomara i Rocafort!

Bona Festa Major a tothom !

Enric Campàs Serra, Alcalde.

Darrera actualització: 22.07.2022 | 07:28