Festes nadalenques 2019

Dijous, 12 de desembre de 2019 a les 08:00

El Pont de Vilomara i Rocafort es vesteix de gala aquests dies tan especials per celebrar les festes nadalenques i també l'arribada del nou any i dels Reis Mags d'Orient.

Hem posat llums a tot el poble per engalanar-lo i transmetre a tots els i les que vivim al poble felicitat, pau i molt d'amor.

Hem preparat un munt d'activitats per gaudir-les amb molt il·lusió i alegria.

Trobareu tallers a la biblioteca, el mercat per la Marató de TV3, la Zambombá flamenca, el Cagatió, el Ball de Nadal i de Cap d'Any. Esports amb el Zumba de Nadal, l'escola de Futsal i el torneig de futbol Escoleta. A més del pessebre vivent, el príncep Sacha, el parc de Nadal i la Cavalcada de Reis Mags que visitaran el Pont de Vilomara i també Rocafort. A més, aquest any els caramels que repartiran seran sense gluten per a que en gaudeixin tots els nens i nenes del poble.

Veniu i acompanyeu-nos en cadascun dels actes que us hem preparat, entre tots gaudirem d'un Nadal meravellós.

Teniu tots els actes relacionats més avall a la nostra agenda i també a la dreta en format fotografia.

Us desitgem Bona Nadal i una entrada d'any 2020 perfecta... i que els Reis Mags ens portin tot alló que sempre heu desitjat.

Notes:

  • L'Ajuntament no es farà responsable dels danys que puguin patir els/les participants en els actes d’aquestes festes. Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult.
  • L’Ajuntament realitza gravacions i fotografies durant totes les festes.  Els/les assistents accepten tàcitament l’ús d’aquestes imatges per a la promoció de les festes posteriorment. En cas que no vulgueu que utilitzem la vostra imatge us haureu de dirigir a l’Ajuntament expressant aquesta opció.
Darrera actualització: 13.12.2019 | 11:52

Imatges

Actes Festes Nadalenques 2019