Festes Nadalenques 2020

Dilluns, 21 de desembre de 2020 a les 17:00

L'Ajuntament ha posat en marxa la nova campanya de Nadal 2020, diferent, marcada per restriccions diverses però mantenint l'esperit d'aquestes festes.

Aquest any els actes d'aquestes festes seran reduïts, tant en el seu número com en la restricció d'assistència en els que es duran a terme, establint la CITA PRÈVIA com mitjà d'assistència i control d'aquesta per part de l'Ajuntament.

Dijous 24 de desembre, el Pare Nadal. Dissabte 26 de desembre, el Caga Tió. Diumenge 3 de gener la Bústia del Príncep Sasha i dimarts 5 de gener, els Reis Mags. Hi trobareu més informació d'aquests actes a la nostra agenda.

L'Alcalde, a més, us dirigeix unes paraules ben especials per a tots i totes en aquestes festes nadalenques:

De ben segur que aquest 2020, que tots hem viscut amb molta preocupació i incertesa degut a la pandèmia que està sacsejant el món, el recordarem sempre com, si no el que més, un dels anys més complicats de les últimes dècades. Tots ens hem vist superats, en més o menys
mesura, per aquesta situació i els Ajuntaments hem fet una gran tasca en tots els sentits, sobretot pel que fa a l’atenció a les persones, moltes vegades assumint responsabilitats i competències que no ens pertocaven, però demostrant la gran vocació i esperit de servei públic que caracteritza a l’administració local.

Aquestes seran unes festes diferents, però no per això han de ser menys especials. Per aquest motiu, en nom meu i també de tot l’Equip de Govern, us desitgem a tots i totes unes molt bones festes de Nadal i un 2021 de recuperació sanitària, social i econòmica.

Una forta abraçada i molta salut per tothom!

Darrera actualització: 21.12.2020 | 17:42