Festes nadalenques 2021

Dimecres, 1 de desembre de 2021

El Pont de Vilomara i Rocafort es vesteix de gala aquests dies tan especials per celebrar les festes nadalenques i també l'arribada del nou any i dels Reis Mags d'Orient.

Després del darrer any amb restriccions, hem posat tota la nostra il·lusió en fer-vos passar novament un Nadal més dins la millor de les normalitats.

Hem posat llums a tot el poble per engalanar-lo i transmetre a tots els i les que vivim al poble felicitat, pau i molt d'amor.

Hem preparat un munt d'activitats per gaudir-les amb molt il·lusió i alegria.

Trobareu tallers a la biblioteca, el mercat per la Marató de TV3, el Cagatió, el Ball de Nadal i de Cap d'Any. Esports amb el Zumba de Nadal i el Memorial Alcalde Evaristo. A més del pessebre vivent a Rocafort, el príncep Sacha, al Pont i a Rocafort, el parc de Nadal i la Cavalcada de Reis Mags que visitaran El Pont de Vilomara i també Rocafort.

Veniu i acompanyeu-nos en cadascun dels actes que us hem preparat, entre tots gaudirem d'un Nadal meravellós.

Teniu tots els actes relacionats més avall a la nostra agenda i també a la dreta en format fotografia.

Us desitgem Bona Nadal i una entrada d'any 2022 perfecta... i que els Reis Mags ens portin tot allò que sempre heu desitjat.

Notes:

  • L'Ajuntament no es farà responsable dels danys que puguin patir els/les participants en els actes d’aquestes festes. Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult.
  • L’Ajuntament realitza gravacions i fotografies durant totes les festes. Els/les assistents accepten tàcitament l’ús d’aquestes imatges per a la promoció de les festes posteriorment. En cas que no vulgueu que utilitzem la vostra imatge us haureu de dirigir a l’Ajuntament expressant aquesta opció.
Darrera actualització: 30.11.2021 | 14:35