Finalització del procès participatiu per escollir nom a una plaça del municipi

Dimecres, 24 de març de 2021 a les 00:00

La passada setmana va finalitzar el procés per escollir entre les 5 propostes més votades i així donar nom a la plaça del poble que hi ha entre el carrer Arquitecte Gaudí i l'Avinguda Constitució.

El procés participatiu ha comptat amb 2 fases que ens han permès obtenir el nom de la plaça definitiu entre totes les propostes que ens van arribar.

Precisament la primera fase del procés és la que permetre enviar a tota la ciutadania les seves propostes de noms de dones destacades en el seu àmbit. A més del nom proposat calia afegir una explicació raonada del perquè de la proposta.

A la segona fase es van donar els 5 noms més proposats de les més de 50 aportacions de noms diferents recollides en la fase inicial i amb aquests 5 noms es va tornar a preguntar a la població quin d'ells era el que més els agradava per donar nom a la plaça i aquest va ser el resultat:

El nom que va ser escollit entre tots i totes els/les participants ha estat: PLAÇA DE LES DONES.

Els altres 4 noms proposats van quedar en aquest ordre:

  • Segon lloc: Clara Campoamor.
  • Tercer lloc: Maria Montesori.
  • Quart lloc: Marie Curie.
  • Cinquè lloc: Frida Kahlo.

En aquest procés han participat 98 persones i entre totes elles han pogut escollir un nom que creiem que és molt adient per a la plaça ja que es va iniciar durant la celebració del Dia Internacional de les Dones d'enguany i, a més, representa a les dones en general i especialment a les nostres dones del municipi.

Properament comunicarem a tot el poble quin serà el dia i l'hora escollits per inaugurar la nova plaça ja que, amb les restriccions de la pandèmia ara mateix no és possible fer una celebració adequada.

Agraïm molt a totes les persones que han participat la seva voluntat de col·laborar amb l'Ajuntament a prendre una decisió que és molt important per al poble.

Darrera actualització: 24.03.2021 | 09:14