Jornada solidària per Ucraïna

Dijous, 5 de maig de 2022 a les 00:00

L'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort ha organitzat, amb la col·laboració d'entitats i agrupacions, una jornada solidària per Ucraïna amb la intenció de poder continuar recollint material, menjar i diners per ajudar als habitants que s'han vist abocats a l'actual situació de guerra del seu país.

Aquesta jornada es farà el proper dissabte 14 de maig a la zona del Passeig de la Pau i pren forma pel desig de l'ajuntament i d'entitats i agrupacions dels Bages per seguir donant suport a Ucraïna i als seus habitants per la situació de guerra que està vivint.

En aquesta jornada es faran diferents activitats, totes elles amb intenció de promoure la cultura del poble ucranià i també de visió i apropament als mitjans de rescat i ajut que existeixen en qualsevol país, amb la possibilitat d'interactuar amb els propis equips i personal dels agrupaments.

Començarem el matí amb una masterclass de ioga al Camp de Futbol. Després arribarà  la caravana IPA (International Police Association) Bages solidària amb 20 vehicles dels serveis d'emergència de la nostra comarca i que vindrà acompanyada per la Colla Gegantera.

Un cop arribats al Passeig de la Pau, els infants podran gaudir dels equips de la caravana. Hi haurà una demostració de la recerca d'una persona desapareguda que farà la unitat canina ERIE de la Creu Roja.

Mentre tant hi hauran activitats variades (inflables, pinta cares, jocs infantils, ...) i demostració de balls típics d'Ucraïna. La jornada es clourà amb una festa de l'escuma a càrrec de l'ADF de Navarcles.

Durant tota la jornada hi haurà servei de bar i botifarrada. Els tiquets per aquesta caldrà recollir-los a l'ajuntament i a la sala polivalent fins els 12 de maig per 5 euros, aquest tiquet inclou la botifarra, la torrada i un refresc.

A més, a la mateixa zona i mentre duri la jornada es continuarà recollint material i aliments per enviar a Ucraïna.

Esperem que ens vingueu a acompanyar i demostreu la solidaritat que sempre a destacat en els vilomarencs i les vilomarenques.


Participants en la Ipa Bages caravana solidària: Federació ADF Bages Moianès, ADF Defensors del Bosc, ADF Bages Oriental, ADF Quercus, ADF L'Estany, Protecció Civil Sant Joan, Protecció Civil Manresa, Protecció Civil Navarcles, Protecció Civil Castellbell i el Vilar, Unitat Canina ERIE Creu Roja, Policia Local Viladecavalls, Bombers, Mossos d'Esquadra.

Darrera actualització: 11.05.2022 | 12:37