L’Ajuntament aprova la concessió d’ajuts directes als establiments afectats per aquest segon tancament a causa de la covid-19

Divendres, 20 de novembre de 2020 a les 00:00

Dilluns dia 16 de novembre es va celebrar una sessió del Ple de l’Ajuntament on, entre altres, es va aprovar la proposta de modificació del pressupost municipal que va presentar l’Equip de Govern (PSC) entre les que hi havia la creació d’una partida de 15.500€ destinada a ajudar als establiments del municipi que han hagut de fer front a aquest segon tancament de l’activitat a causa de la pandèmia de la Covid-19. Aquests ajuts aniran destinats a bars, restaurants, centres d’estètica, cafeteries i similars que s’han vist obligats a tancar a causa del decret de 15 d’octubre.

Aquests ajuts es divideixen en dues tipologies, per una banda els establiments que han hagut de tancar completament la seva activitat; com son els bars, restaurants i els centres d’estètica, i per altra banda els que han hagut de tancar parcialment l’establiment, com és el cas de les cafeteries, tenint en compte que la totalitat de les cafeteries existents a la població estan situades a l’interior de forns de pa.

Aquests ajuts directes, a fons perdut, proposats per l’Equip de Govern i que van ser aprovats per unanimitat al Ple de l’Ajuntament seran d’una quantitat de 1.000€ per a bars, restaurants i centres d’estètica i de 500€ per a cafeteries i similars.

Per tal d’accedir a aquests ajuts caldrà que els interessats i interessades facin la sol·licitud a l’Ajuntament, seguint les bases aprovades, per tal que, en poc temps, vegin ingressat l’import corresponent al seu compte corrent. Adjunt a aquesta notícia hi trobareu les Bases, el Formulari per sol·licitar les ajudes i l'escrit que l'Alcalde a dirigit als establiments afectats. També es poden presentar les sol·licituds a través del formulari telemàtic "Instància Genèrica", adjunta a la petició la documentació sol·licitada a les bases. Recordeu que es podran sol·licitar fins a l'11 de desembre de 2020.

Amb aquests ajuts, l’Ajuntament podrà donar suport als establiments per afrontar les despeses que han tingut i que, tot i la baixada de facturació, han hagut d’afrontar igualment.

Darrera actualització: 20.11.2020 | 13:01