L’Ajuntament bonificarà novament el 100 % de la Taxa de Terrasses per l’any 2021

Divendres, 19 de febrer de 2021 a les 00:00

Tal i com ja es va fer el passat any 2020, bonificant el 100% de la taxa als establiments que en disposaven, aquest any 2021 l’Ajuntament bonificarà, novament, la totalitat de la taxa de terrasses als bars, restaurants i forns de pa del municipi que en disposen.

Donada la situació que es manté per les restriccions sanitàries i vist que els establiments de restauració estan sent els grans perjudicats per aquestes mesures per, així, evitar el contacte social i, per tant, la propagació del virus, l’Ajuntament ha decidit prorrogar la bonificació d’aquesta taxa als establiments del municipi en el total que haurien de pagar durant aquest 2021.

Aquesta bonificació s’emmarca en les diferents accions que l’equip de govern està realitzant per a donar suport, dins de les seves possibilitats, als comerços del municipi per, així, alleugerir-los la càrrega fiscal anual durant la pandèmia de la Covid-19.

La bonificació s’aplicarà directament a tots els establiments que disposen de terrassa i no caldrà demanar-la expressament, ja que no s’enviaran els avisos de pagament per aquest concepte a cap establiment.

Des de l’Ajuntament seguim treballant per a alleujar l’impacte d’aquesta crisi a tothom en el poble, tant establiments com a tots els veïns i veïnes en general.

Darrera actualització: 18.02.2021 | 09:22