L’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort acull l’acte d’entrega del donatiu que l’ens i l’autora Yolanda Urango fan a les seccions locals de l’AECC del Pont de Vilomara i Rocafort i Manresa

Dijous, 16 de juny de 2022 a les 00:00

La Sala de Plens de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort ha acollit l’acte d’entrega dels donatius dels beneficis extrets de la venda del llibre “La sargantana màgica i el tresor d’en Marc” de l’autora i il·lustradora vilomarenca Yolanda Urango i en Marc Cobo Urango, que col·labora en les il·lustracions. 

L’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort, degut al seu objectiu solidari, ha col·laborat en aquest projecte assumint el 100% del cost de les dues edicions impreses que s’han fet, després de veure l’èxit de la primera. A l’acte de lliurament hi ha participat l’alcalde, Enric Campàs, els regidors Miguel Gómez i Bea Moreno, l’autora del llibre, Yolanda Urango, la Presidenta de l’AECC del Pont de Vilomara i Rocafort, Maria Àngels Subirana, i la Presidenta de l’AECC de Manresa, Xus Pérez.

Aquest llibre és el treball de la vilomarenca Yolanda Urango que, a més d'idear i escriure la història, també ha dissenyat i elaborat els dibuixos que il·lustren aquest conte infantil, juntament amb el seu nebot Marc Cobo Urango. El conte ens endinsa en la relació que tenen la protagonista i el seu avi i de l'estima i respecte que tenen ambdós al medi ambient en general i molt particularment al que envolta el poble on viuen: el Pont de Vilomara i Rocafort.

L’alcalde del Pont de Vilomara i Rocafort, Enric Campàs, s’ha mostrat molt orgullós de poder participar en aquesta iniciativa i també ha volgut felicitar a l’autora, la Yolanda, i també a en Marc, per la feina que han fet amb aquest llibre, que “a més de destinar-hi els beneficis a obres socials també donen a conèixer el nostre fantàstic municipi, El Pont de Vilomara i Rocafort.”. Igualment, també ha volgut “agrair enormement” a la Maria Àngels Subirana i a la Xus Pérez, fent extensiu el seu agraïment a totes les persones que col·laboren amb elles, per la gran tasca que fan des de les associacions de la lluita contra el càncer del Pont de Vilomara i Rocafort i Manresa per combatre aquesta maleïda malaltia que tantes i tantes persones pateixen, per acabar dient que “sabeu que teniu el nostre Ajuntament al vostre costat”.
 

Darrera actualització: 16.06.2022 | 14:23