L’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort crea el Racó Solidari

Dilluns, 28 de febrer de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort ha creat, a la Plaça Margarida, el Racó Solidari, un punt que neix com a homenatge a tots els veïns i totes les veïnes del municipi.

Aquest racó pretén posar en valor la solidaritat que sempre han tinguts els i les residents del Pont de Vilomara i Rocafort, no només durant la pandèmia de la Covid-19 sinó sempre que ha fet falta o s’ha fet necessària la col·laboració envers qualsevol causa que necessités de l’aportació de la ciutadania.

Els vilomarencs i les vilomarenques des de sempre han demostrat la seva disposició a ajudar posant el seu granet de sorra a les situacions en que se’ls ha demanat i per aquest motiu, per tal de retre’ls un merescut homenatge a tots ells i totes elles, l’Ajuntament ha creat aquest espai, ubicat a la Plaça Margarida, que pretén rememorar i recordar aquest aspecte tan important en la societat en la que vivim.

Aquest nou racó està presidit per un mural de grans dimensions, obra de la reconeguda il·lustradora catalana Pilarín Bayés, en el que es repassa la història del municipi i també els aspectes més rellevants d’aquest. També s’hi poden veure els punts d’interès més característics del terme municipal així com un recull de les tradicions i celebracions que tenen lloc al municipi. Fins i tot hi ha una referència ben actual a la lluita contra la Covid-19.

En aquest punt també s’hi ha col·locat una estructura en forma de cor de color vermell en la que es poden dipositar taps de plàstic que seran recollits i es destinaran a causes benèfiques, com per exemple la lluita contra el càncer infantil. Igualment, s’ha arranjat el banc de formigó ja existent amb una base de fusta per tal de fer-lo més acollidor i agradable.

Així doncs, l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort homenatja i agraeix als seus veïns i les seves veïnes la solidaritat sempre demostrada a través d’aquest nou espai al municipi. Un espai per recordar per sempre la solidaritat que ha caracteritzat, des de sempre, el municipi.

Darrera actualització: 28.02.2022 | 11:46