L’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort rebrà l’alcalde de El Rubio (Sevilla), municipi agermanat amb el nostre

Dimecres, 20 d'abril de 2022 a les 00:00

El proper divendres 22 d’abril, a les 7 de la tarda i al Centre Cívic “Evaristo de la Torre” es farà la recepció institucional de l’Alcalde de El Rubio (Sevilla) com a màxim dirigint del municipi al qual estem agermanats ateses les arrels de molts dels vilomarencs i vilomarenques nascuts allà i que van emigrar al nostre poble per començar una nova vida i en el que han arrelat i han fet créixer a les seves famílies.

L’Alcalde de El Rubio, Rafael de la Fé, arribarà al municipi a la tarda per tal de conèixer de primera mà el poble on resideixen alguns dels nascuts i nascudes al poble sevillà d’on és la màxima autoritat. La trobada tindrà lloc al Centre Cívic “Evaristo de la Torre”, nom que fa referència a l’Alcalde malauradament desaparegut l’any 2007 i precursor de l’agermanament amb aquest poble i també amb Carboneras de Guadazaón, a Cuenca.

Aquesta visita institucional segueix a l’acte que els alcaldes de El Rubio, Sant Joan de Vilatorrada i El Pont de Vilomara i Rocafort van fer a Madrid, a FITUR, per presentar el Día del Emigrante, que se celebrarà el 30 de juliol a El Rubio i que pretén enfortir lligams entres els dos municipis bagencs i El Rubio.

 

Darrera actualització: 20.04.2022 | 11:50