L'Ajuntament engega un procés participatiu per donar nom a una plaça del municipi

Dilluns, 22 de febrer de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament vol donar nom a la plaça que queda entre els carrer Avinguda Constitució i Arquitecte Gaudí (vegeu fotografies) i per això ha engegat un procés participatiu per a que es pugui proposar nom. Com que el 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona, proposa que aquest nom sigui el nom d'una dona que hagi destacat en el seu àmbit. Pot ser local, nacional o internacional i podrà participar tothom mentre només ho faci una sola vegada.

Es proposa un primer formulari (enllaços adjunts) on podreu proposar el nom que considereu i una explicació raonada d'aquesta proposta (si no hi és aquesta explicació no es tindrà en compte la proposta). Aquest formulari estarà actiu fins diumenge 28 de febrer a les 23:59 hores.

La propera setmana, entre l'1 i el 8 de març (festiu local) us proposarem que escolliu d'entre els cinc noms més proposats i, dimarts 9 de març, a les nostre xarxes socials farem públic el nom escollit. Properament es farà la inauguració d'aquesta plaça amb aquest nou nom.

Darrera actualització: 01.03.2021 | 07:42