L'Ajuntament promou una campanya nadalenca de suport al comerç local anomenada "Per Nadal, comerç local"

Divendres, 8 de gener de 2021 a les 14:00

Per tal de celebrar les festes nadalenques d'enguany que, com ja sabem, seran ben diferents a d'altres anys, l'Ajuntament ha preparat una campanya nadalenca per ajudar al nostre comerç local.

Com ja sabeu, aquesta crisi sanitària ha fet que molts comerços i establiments de restauració hagin hagut de tancar les seves portes per tal de poder frenar l'evolució del virus. Aquest tancament ha permès aturar la seva evolució però també ha suposat un gran esforç per als comerços a nivell mundial. Al Pont de Vilomara i Rocafort no ha estat menys i ha suposat un daltabaix en l'economia d'aquelles persones que regenten un comerç o establiment de restauració.Per aquest motiu l'Ajuntament ha dissenyat una campanya que pretén ajudar-los amb el seu esforç i alhora premiar als consumidors i consumidores que ajudin als nostres comerços locals.

La campanya porta el nom de "Per Nadal, comerç local" i pretén incentivar les compres al comerç local mitjançant la participació d'aquelles persones que comprin o consumeixin en establiments locals. 

S'han creat dues categories de participació, la de COMERÇOS i la de RESTAURACIÓ, a la primera categoria s'hauran de fer fins a 8 compres en comerços diferents, a la segona caldrà consumir fins a 5 vegades en qualsevol dels bars i restaurants del municipi (sempre diferents). 

Per participar només heu de recollir una butlleta de la categoria en la que vulguem concursar i anar fent compres o consumicions, sempre diferents, als establiments comercials del poble. Els establiments us aniran segellant la vostra butlleta que, un cop omplerta amb els segells diferents, podreu dipositar en qualsevol de les urnes que trobareu en cadascun d'aquests establiments, també a l'Ajuntament i a la Casa de la Cultura.

Podreu participar tantes vegades com vulgueu, només heu de tenir en compte que cada butlleta tingui tots els segells diferents. Al final de la campanya, que s'allargarà fins al 31 de gener, es farà un sorteig amb els següents premis:

  1. CATEGORIA COMERÇOS: un iPhone 12, de 128 Gb de color blau.
  2. CATEGORIA RESTAURACIÓ: un talonari per valor de 540 € que podreu anar gastant en els establiments del poble.
  3. Un lot de productes oferts pels establiments participants en la campanya.

Us animem a participar-hi i a ajudar al nostre comerç local.

(Les bases del concurs les trobareu adjuntes a aquesta notícia)

Darrera actualització: 19.01.2021 | 13:54