L'Ajuntament promou una nova campanya nadalenca de suport al comerç local anomenada "Per Nadal, comerç local"

Dijous, 23 de desembre de 2021 a les 13:00

Per tal de promoure les compres als establiments municipals, i tal i com es va fer l'any passat, l'Ajuntament ha impulsat una nova campanya de suport als comerciants del municipi.

Sota el nom "Per Nadal, Comerç Local" s'intenta donar suport als i les comerciants del poble promovent una campanya que permetrà als consumidors i les consumidores rebre una butlleta que els permetrà guanyar un descompte directe a l'establiment que desitgin.

En aquesta ocasió la campanya es durà a terme per igual a tots els establiments comercials i de restauració d'àmbit municipal. Només cal comprar o consumir a l'establiment i aquest us entregarà un butlleta que haureu de rascar per tal de saber si heu estat afortunats i afortunades i heu aconseguit un descompte en les vostres properes compres o consumicions.

Aquests descomptes es podran bescanviar a qualsevol dels establiments de la població participants a la campanya fins el diumenge dia 30 de gener del 2022 (inclòs)

S'han posat en joc un total de 10.000 butlletes per a aquesta campanya i es repartiran un total de 4.500 euros en descomptes als establiments municipals.

Us animem a participar-hi i a ajudar al nostre comerç local.

Darrera actualització: 23.12.2021 | 11:26