L’Ajuntament realitza millores a la Biblioteca Municipal subvencionades per la Diputació de Barcelona

Dimarts, 1 de febrer de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament ha realitzat actuacions de millora a la Biblioteca Municipal a través d’una subvenció de 10.000€ de la Diputació de Barcelona. La Biblioteca del municipi forma part de la Xarxa de Biblioteques de la pròpia Diputació.

Amb els diners donats es va decidir actuar sobre 2 elements que actualment necessitaven una millora i/o substitució.

D’una banda, el percentatge més alt d’aquesta subvenció se l’ha endut el canvi d’enllumenat de la Biblioteca. S’han substituït els antics fluorescents per llums de tecnologia LED que, a més de proporcionar una il·luminació més potent i més blanca, també proporcionaran un important estalvi energètic.

L’altra part de la subvenció s’ha invertit en la substitució del SAI (Sistema d’Alimentació Ininterrompuda). Aquesta adquisició ha consistit en la compra d’un nou aparell que permet a la Biblioteca mantenir-se en funcionament tot i una aturada elèctrica accidental i puntual.

El canvi per l’anterior s’ha fet perquè l’aparell que hi havia tenia ja més de 10 anys i s’havia fet ja una actuació sobre les bateries d’aquest ara fa uns 5 anys. Amb aquest nou aparell s’actualitza el sistema i es garanteix la seva utilitat al menys durant cinc anys més.

Amb aquesta aportació que ha subvencionat la Diputació de Barcelona, s’ha aconseguit millorar en eficiència la Biblioteca i, per tant, millorar l’estància als usuaris i usuàries de la mateixa.

Darrera actualització: 01.02.2022 | 08:13