L’Ajuntament repartirà gratuïtament una mascareta certificada i reutilitzable a cadascun dels veïns/es del municipi a partir de 3 anys

Dijous, 30 d'abril de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament ha fet una comanda per tal de poder distribuir de forma gratuïta una mascareta reutilitzable i certificada a cadascun dels veïns i veïnes del municipi a partir de 3 anys, ja que no es recomana el seu ús per als infants menors de 3 anys. En aquest sentit s'han establert 4 talles entre les diferents franges d'edat: de 3 a 5 anys, de 6 a 8 anys, de 9 a 12 anys i de 12 anys en amunt.

Aquestes mascaretes tèxtils estan elaborades amb teixit 100% polièster de 3 capes, estan degudament certificades, es poden rentar fins a un màxim de 105 vegades a una temperatura màxima de 35 graus i són d'assecat ràpid.

El seu repartiment serà realitzat pel propi Ajuntament a tots els domicilis del municipi tenint en compte el padró d’habitants i es preveu que es pugui fer durant la setmana del 4 al 10 de maig, això si, sempre i quan no surti algun imprevist que obligui a posposar-lo.

Degut a que per fer el repartirem l’Ajuntament es basarà en el padró d’habitants, si alguna família vol informar d'alguna incidència en les seves dades, pot trucar a l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores, a través del telèfon 93.831.88.11 per tal que es pugui realitzar el repartiment correctament.

Durant aquest episodi l’Ajuntament ha proveït de material de protecció als establiments comercials oberts al municipi, entregant tant mascaretes com pantalles protectores als treballadors i treballadores d’aquests. En els propers dies s’espera poder fer un altre repartiment de mascaretes a aquests establiments.

Darrera actualització: 30.04.2020 | 18:03