L’Ajuntament subvencionarà als i les esportistes individuals del municipi que competeixin a nivell individual

Dijous, 2 de novembre de 2023

El passat mes d'octubre es van aprovar les bases que regiran la convocatòria d’aquestes subvencions de caràcter esportiu que, un nou any, subvencionaran i ajudaran als i les esportistes individuals del municipi.

Aquesta va ser una altra de les propostes que va fer l’equip de govern quan va accedir a l’alcaldia en aquesta nova legislatura i ha treballat en la proposta per tal de fer-la efectiva i, a més, fer-la equitativa als i les esportistes individuals que fan esport de competició a un alt nivell però que no són professionals.

Per aquest 2023 s’hi destina una partida total de 10.000 euros que serviran per subvencionar les diferents propostes que arribin. El termini per presentar sol·licituds s'obre el 3 de novembre.

L’aportació que farà l’ajuntament estarà destinada als i les esportistes que, sense ser professionals, competeixen a nivell autonòmic, nacional o internacional per tal que els ajudi a sufragar les despeses que comporta la pràctica esportiva  a nivell individual, com per exemple els desplaçaments als entrenaments i també a les mateixes competicions de les seves especialitats.

Les subvencions seran atorgades d’acord amb les següents característiques dels sol·licitants.

  • Hauran de ser esportistes empadronats/des al municipi del Pont de Vilomara i Rocafort amb una antiguitat de, com a mínim, 3 anys.
  • Que tinguin un currículum esportiu destacat a nivell autonòmic, nacional o internacional i acreditin la participació en proves oficials durant l’any 2023.
  • Que estiguin federats/des a una de les federacions reconegudes pels òrgans superiors en matèria esportiva.
  • No podran ser esportistes professionals

Els interessats i les interessades en presentar les sol·licituds ja ho poden fer i el termini per presentar-les finalitzarà el 18 de desembre de 2023. Per poder optar a aquestes subvencions caldrà omplir la sol·licitud que es trobarà al web de l’ajuntament (www.elpont.cat/esportistesaltrendiment) i adjuntar la memòria de l’activitat així com el certificat de la federació on pertany el/la esportista local.

Els ajuts seran valorats d’acord amb unes taules de puntuació depenent del tipus de competició, entre altres factors.

Darrera actualització: 2.11.2023 | 14:33