L’alcalde es reuneix amb la Delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central

Dimarts, 1 de març de 2022 a les 00:00

El passat dimecres, dia 23 de febrer, l’alcalde del municipi, Enric Campàs, es va reunir amb la Sra. Rosa Vestit, Delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central. A la reunió també hi va assistir la responsable de l’Oficina de la Delegada, Sra. Eulàlia Sardà.

Aquesta és la primera vegada que la delegada visita El Pont de Vilomara i Rocafort després de ser nomenada l’estiu del 2021. La principal tasca de les delegacions del govern és fer d’enllaç entre els governs locals i les diverses administracions del territori amb el govern de la Generalitat de Catalunya a través de les diverses direccions territorials que conformen la delegació.

En aquesta reunió, l’alcalde va traslladar a la Delegada la preocupant situació que viu el municipi en referència al consultori municipal. Aquesta és una de les prioritats que té actualment l’Ajuntament, ja que afecta d’una manera greu a la població, que es veu desatesa sanitàriament després que l’ICS informés de la voluntat de no cobrir una de les dues places de metge de capçalera que ha quedat vacant per la jubilació del Dr. Irujo. Aquesta circumstància se suma a la nul·la atenció pediàtrica que hi ha al municipi perquè no s’ha substituït la baixa de la titular de la plaça de pediatra del mateix consultori. En aquest sentit, cal recordar que el Grup Parlamentari Socialista-Units per Avançar va presentar, a instàncies de l’Ajuntament, una proposta de resolució al Parlament que haurà de ser debatuda en el marc de la Comissió de Salut d’aquest.

A més d’aquesta qüestió, l’alcalde i la delegada van tractar altres temes d’interès pel municipi, com per exemple l’estat del projecte de construcció d’un nou edifici a l’Institut Escola Pompeu Fabra o aspectes relacionats amb l’Agència de Residus de Catalunya entre altres.

Darrera actualització: 28.02.2022 | 11:59