Mapa del Patrimoni Cultural del Municipi

Divendres, 9 d'octubre de 2020 a les 00:00

Amb la col·laboració de la Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, l'ajuntament disposa d'un nou recurs que mostra els elements més destacats del patrimoni de la província.

Ara ja fa més de 20 anys que va iniciar-se un projecte, del qual en forma part el nostre municipi,  per tal de poder ordenar els elements patrimonials culturals i del medi natural dels municipis de la província de Barcelona, els Mapes de Patrimoni Cultural. En aquests moments hi ha 42.428 elements inventariats corresponents a 185 municipis, gairebé el 60% de la província.

Des del divendres 9 d'octubre es fa un nou pas endavant amb una web nova, dinàmica, moderna i més àgil.

La web incorpora també la informació que es dona des de les xarxes socials, amb la difusió d'aquests elements patrimonials més destacats. Després d’aquests anys els Mapes de Patrimoni Cultural s’han convertit en una important eina, que no només ha de servir per conèixer el patrimoni cultural de la província, sinó també per difondre'l, gestionar-ho, conservar-ho i protegir-lo entre tots.

Cada ajuntament pot accedir a les dades del seu municipi directament, o bé es pot fer una cerca per municipis de la província des de l'inici de la pàgina web presentada.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu l'enllaç directe a aquest web, a més l'hem afegit a la llista de destacats de la pàgina principal del nostre web municipal i alhora hem incorporat aquestes dades d'accés a la secció Turisme del municipi.

Darrera actualització: 08.10.2020 | 11:23