MARINA CARRERA, PUBILLA DEL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT, ÉS ESCOLLIDA PUBILLA DE LA CATALUNYA CENTRAL

Dilluns, 12 de maig de 2014 a les 00:00

Diumenge 10 de maig a Solsona es va celebrar l'acte de Proclamació de la Pubilla i l'Hereu de la Catalunya Central. En l'acte la Pubilla del Pont de Vilomara i Rocafort, Marina Carrera, va ser escollida com a Pubilla de la Catalunya Central, juntament amb l'Hereu de Navàs, David Trias.

 

La jornada va ser molt atapaïda d'actes i els participants, onze nois i setze noies que representaven localment als municipis de la Catalunya Central, van ser els que més ho van notar, ja que des de les 9 del matí i fins a migdia van estar fent els exàmens i entrevistes personals que el jurat havia preparat.

 

A les 7 de la tarda es va fer l'acte de proclamació en que va sortir escollida la nostra participant.

 

Es dona la coincidència que Marina és la pubilla més jove que representarà la Catalunya Central, amb només 16 anys. I també que en 21 anys de pubillatge al Pont de Vilomara i Rocafort, una de les nostres participants és escollida en la màxima categoria per a representar la Catalunya Central. Cal recordar, però, que l'any 2003, Alba Rodríguez va ser proclamada pubilla del Bages també amb els màxims honors.

 

D'aquesta manera Marina serà la Pubilla Local i Pubilla de la Catalunya Central fins a la primavera vinent en que se n'escolleixin 2 nous candidats.

 

Enhorabona a tots els participants i una felicitació molt especial per a la Marina, que als seus 16 anys ajudarà a que el nostre poble sigui més conegut arreu de la Catalunya Central i també a la resta de Catalunya.

Darrera actualització: 05.12.2018 | 09:31