Nova campanya de renovació del DNI (Cites esgotades)

Dimecres, 5 d'abril de 2023 a les 00:00

Des de l’Ajuntament es torna a organitzar una nova jornada de renovació del DNI al municipi. Per la propera jornada es desplaçaran dos equips per fer els tràmits de renovació i acolliran fins a 72 cites en tot el matí.

La data proposada per l'equip mòbil del DNI és divendres 26 de maig i s’hauran de recollir el divendres 2 de juny durant el matí.

En cas que estigueu interessats/ades, us demanem que us poseu en contacte amb l’Ajuntament per a comunicar-nos-ho. Us recordem que en cap cas es fan renovacions de NIE o Passaport que s’han de continuar tramitant a les Comissaries de la Policia.

Ens ho podeu comunicar per telèfon (93.831.88.11), per correu electrònic (gestions.pont@elpont.cat) o bé presencialment a les Oficines Municipals, com a màxim fins el divendres abans de la data indicada (19 de maig).

La informació que ens heu d’aportar en el moment d’inscriure-us és el vostre nom i cognoms, número del DNI, data de caducitat i un telèfon o correu electrònic de contacte. El DNI es pot renovar com a màxim 180 dies (6 mesos) abans de la seva data de caducitat.

S’hauran d’abonar 12 € de la taxa de renovació (en efectiu / import exacte). Si és per modificació de dades serà gratuït sempre que el període de vigència del DNI no hagi expirat.

Rebeu una cordial salutació.

Darrera actualització: 04.05.2023 | 07:15