Obert el termini per presentar sol·licituds a la nova convocatòria de les beques universitàries

Dilluns, 11 de juliol de 2022

L'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort acaba d'obrir una nova convocatòria de les beques universitàries en la que, conjuntament amb la Fundació Jesús Serra, donen suport econòmic als alumnes més excel·lents en la seva formació superior.

El termini de sol·licituds per accedir a aquesta segona edició finalitzarà el proper 22 de juliol del 2022.

Aquest és el segon any que es convoquen després d'una primera convocatòria que va tenir un èxit important. Des de l'Ajuntament s'espera que aquesta encara afegeixi més estudiants que puguin ser subvencionats amb el 90 % de la matrícula del curs universitari que vulguin fer.

Aquest any es tornaran a becar a 4 nous estudiants que compleixin amb els requisits que demana el programa i que podeu consultar a l'enllaç adjunt. Recordem que és un programa que va dirigit a joves menors de 25 anys residents al nostre municipi que accedeixin a la universitat o bé que ja estiguin cursant estudis universitaris.

L'alumnat que accedeixi al programa de beques podrà renovar-la cada curs, de manera automàtica i fins la finalització dels seus estudis de grau, sempre que acreditin que compleixen amb els  requisits establerts a les bases.

Aquestes beques porten el nom de Jesús Serra Santamans, nascut a la nostra població l'any 1911, fundador del Grup Catalana Occident i fill predilecte del nostre municipi des de l'any 1994. 

Amb aquest programa, des de l'Ajuntament seguim apostant d'una manera ferma pels i les joves i per la seva formació com a eina de creixement i millora pel futur del nostre municipi.

 

Darrera actualització: 7.07.2022 | 09:10