Obertura de la piscina Municipal - Temporada 2021

Divendres, 11 de juny de 2021 a les 00:00

La piscina municipal inicia la temporada d'estiu el dissabte 19 de juny, seguint totes les mesures sanitàries recomanades.

Enguany estarà oberta des de les 10:30 del matí i fins a les 8 del vespre tota la setmana, però de 15:00 a 15:30h es faran tasques de desinfecció a les instal·lacions, tot i que els usuaris/es podran estar-se a la zona de solàrium i/o al bar mentre es fan.

Per tal de seguir les recomanacions sanitàries hi haurà control d'aforament, és a dir que, un cop s'arribi a la capacitat màxima de la piscina, no es podrà entrar fins que quedin places lliures. La capacitat màxima establerta per a aquesta temporada és de 355 persones.

Aquest any toca renovar els carnets de soci que donen accés a la piscina durant tota la temporada. Es podrà fer a l'Ajuntament (tots els matins de 8 a 13:30 hores) i també a la Sala Polivalent (dilluns, dijous i divendres de 17:00 a 20:00h. i dimarts de 17:00 a 18:30h). Recordeu que és IMPRESCINDIBLE demanar CITA PRÈVIA per poder fer-ho. És recomanable que ho feu amb dies d'antel·lació a l'obertura de la piscina per tal d'evitar aglomeracions als llocs destinats a la renovació dels carnets de temporada.

Per la renovació s'ha de portar una fotografia recent mida carnet per al nou carnet i, en el cas de pensionistes i/o jubilats menors de 65 anys, hauran de presentar el justificant anual que envia la Seguretat Social per poder confirmar aquesta condició i obtenir la reducció de preu que indica la ordenança.

Els preus dels carnets i també de les entrades són els vigents des de l'any 2018. Els podeu consultar a l'ordenança municipal número 17 que és la que regula els preus públics per a l'ús de la piscina.

La temporada finalitzarà el proper diumenge 5 de setembre que tancarà les portes, pocs dies abans de l'inici del curs escolar.

Veniu a resfrescar-vos !!!!

Darrera actualització: 11.06.2021 | 09:48