Obertura de la piscina Municipal - Temporada 2021

Divendres, 11 de juny de 2021

La piscina municipal inicia la temporada d'estiu el dissabte 19 de juny, seguint totes les mesures sanitàries recomanades.

Enguany estarà oberta des de les 10:30 del matí i fins a les 8 del vespre tota la setmana, però de 15:00 a 15:30h es faran tasques de desinfecció a les instal·lacions, tot i que els usuaris/es podran estar-se a la zona de solàrium i/o al bar mentre es fan.

Per tal de seguir les recomanacions sanitàries hi haurà control d'aforament, és a dir que, un cop s'arribi a la capacitat màxima de la piscina, no es podrà entrar fins que quedin places lliures. La capacitat màxima establerta per a aquesta temporada és de 355 persones.

Aquest any toca renovar els carnets de soci que donen accés a la piscina durant tota la temporada. Es podrà fer a l'Ajuntament (tots els matins de 8 a 13:30 hores) i també a la Sala Polivalent (dilluns, dijous i divendres de 17:00 a 20:00h. i dimarts de 17:00 a 18:30h). Recordeu que és IMPRESCINDIBLE demanar CITA PRÈVIA per poder fer-ho. És recomanable que ho feu amb dies d'antel·lació a l'obertura de la piscina per tal d'evitar aglomeracions als llocs destinats a la renovació dels carnets de temporada.

Per la renovació s'ha de portar una fotografia recent mida carnet per al nou carnet i, en el cas de pensionistes i/o jubilats menors de 65 anys, hauran de presentar el justificant anual que envia la Seguretat Social per poder confirmar aquesta condició i obtenir la reducció de preu que indica la ordenança.

Els preus dels carnets i també de les entrades són els vigents des de l'any 2018. Els podeu consultar a l'ordenança municipal número 17 que és la que regula els preus públics per a l'ús de la piscina.

La temporada finalitzarà el proper diumenge 5 de setembre que tancarà les portes, pocs dies abans de l'inici del curs escolar.

Veniu a resfrescar-vos !!!!

Darrera actualització: 11.06.2021 | 09:48