Obertura de la piscina Municipal - Temporada 2023

Dijous, 1 de juny de 2023

La piscina municipal inicia la temporada d'estiu el diumenge 11 de juny i restarà oberta fins dilluns 11 de setembre.

Reprenem la temporada de bany a la piscina municipal.

La piscina romandrà oberta des de les 10:30 del matí i fins a les 8 del vespre tota la setmana.

Per tal de renovar el vostre carnet de soci/sòcia per accedir a la piscina durant tota la temporada haureu d'anar, o bé a l'Ajuntament (tots els matins de 8 a 13:30 hores i les tardes de dimecres de juny de 16:00 a 19:00 hores), o bé a la Sala Polivalent (dilluns, dimarts, dijous i divendres de 17:00 a 20:00h., excepte agost). 

Qui ja disposi del carnet renovat, només caldrà que aboni l'import i us el segellaran amb el corresponent any. Us recomanem el pagament amb targeta bancària.

Els/Les que no ho tinguin, caldrà renovar-lo i, per tant, hauran de portar una fotografia recent mida carnet per al nou carnet i, en el cas de pensionistes i/o jubilats menors de 65 anys, hauran de presentar el justificant anual que envia la Seguretat Social per poder confirmar aquesta condició i obtenir la reducció de preu que indica la ordenança.

Els preus dels carnets i també de les entrades són els vigents des de l'any 2018. Els podeu consultar a l'ordenança municipal número 17 que és la que regula els preus públics per a l'ús de la piscina.

Veniu a refrescar-vos !!!!

Darrera actualització: 2.06.2023 | 11:40