Ple Ordinari per al dilluns 15 de març de 2021 - Telemàtic

Dijous, 11 de març de 2021

Es posa en general coneixement que el dia 15 de març de 2021, a les 20:00 hores, el Ple d’aquest Ajuntament durà a terme una sessió ordinària, amb caràcter telemàtic, que es podrà seguir a través del canal YouTube de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort.

ATESA LA SITUACIÓ D'ALARMA, EL PLE ES REALITZARÀ TELEMÀTICAMENT I ES PODRÀ SEGUIR EN DIRECTE A TRAVÉS DEL CANAL DE YOUTUBE DE L'AJUNTAMENT:

EMISSIÓ EN DIRECTE DEL PLE

(l'enllaç mostrat només funcionarà en el moment que comenci l'emissió en directe, és a dir, a partir de dilluns 15 de març a les 20 hores)

ORDRE DEL DIA

  1. Aprovació de les actes anteriors.
  2. Donació de compte dels Decrets d’alcaldia i urbanisme, i Juntes de Govern Local.
  3. Aprovació de l’adhesió al Protocol davant les violències sexuals en espais públics d’oci a la comarca del Bages.
  4. Ratificació del Decret d’Alcaldia 69/2021 de data 24 de febrer, de nomenament del representant de l’Ajuntament a la Comissió de la xarxa intermunicipal de mobilitat verda.
  5. Aprovació de la sol·licitud de pròrroga per a l’any 2022 del Conveni interadministratiu entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort per la prestació de 30 places de servei de Centre de dia per a gent gran dependent “Casal municipal d’atenció a la gent gran”.
  6. Moció del grup municipal socialista amb motiu del dia 8 de març, Dia Internacional dels Drets de les Dones
  7. Moció del grup municipal socialista de mesures per evitar talls de llum i baixades de tensió, i millorar la supervisió i manteniment del subministrament elèctric.
  8. Informes d’alcaldia.
  9. Precs i preguntes.
Darrera actualització: 15.03.2021 | 14:20