Reobertura de la Sala Polivalent

Dijous, 9 de juliol de 2020 a les 00:00

Ja fa uns mesos que, amb la crisi sanitària, la Sala Polivalent i les seves activitats van haber de tancar fins que la situació s'anés normalitzant. Hem anat reobrint serveis i ara toca el tron a la reobertura de la Sala Polivalent que tornarà el proper dilluns 13 de juliol a oferir els serveis i classes.

Aixío com abans només calia ser soci o sòcia per accedir-hi, a partir d'ara canvia la manera de fer-ho ja que s'ha de controlar l'aforament.

Per això hem habilitat un sistema de cita prèvia (molt semblant al que ja coneixeu de la Piscina Municipal) en el que podreu accedir als serveis de la Sala Polivalent i demanar dia i hora per poder accedir i gaudir amb seguretat dels vostres exercicis i/o classes que haureu reservat.

El sistema us permet reservar un cop al dia per servei i, si apareix en color gris voldrà dir que ja no queden places lliures per a aquella classe o franja horària i, per tant, haureu de buscar per un altre dia o hora.

Per accedir a la reserva de dies i hores només heu d'anar al menú principal de la nostra pàgina web i buscar l'enllaç a "Cita Prèvia" que trobareu a la part dreta, des d'allà us dirigirà a la web on podreu seleccionar els serveis que desitgeu reservar. També podeu fer servir l'enllaç que trobareu adjunt a aquesta notícia.

Darrera actualització: 09.07.2020 | 14:37