Resum de bonificacions aprovades a les Ordenances Fiscals

Dijous, 20 de gener de 2022 a les 00:00

El passat més d'octubre es va aprovar la modificació de les ordenances fiscals per a aquest any 2022. Dins el període d'exposició pública no hi va haver cap reclamació i, per tant, les modificacions aprovades provisionalment van esdevenir definitives.

Per aquesta raó l'Ajuntament ha editat un díptic informatiu on es resumeixen, de manera esquemàtica, totes les bonificacions i exempcions que inclouen les ordenances fiscals municipals i a les que es pot tenir dret.

A la guia es poden veure les diferents bonificacions que aplica aquest Ajuntament i els seus requisits.

Per tal de facilitar l'entesa i també la seva tramitació, hem creat una pàgina específica on trobareu, de manera detallada, els terminis, requisits i documents que haureu d'aportar per tal de poder beneficiar-vos d'aquestes bonificacions.

A les imatges adjuntes hi trobareu el resum esquemàtic i a l'enllaç adjunt hi trobareu la pàgina específica i també les pàgines relatives a cadascuna de les bonificacions aprovades.

Per qualsevol dubte i/o aclariment, estem a la vostra disposició a través dels mitjans habituals de comunicació amb aquest Ajuntament.

Darrera actualització: 19.01.2022 | 12:01