Reunió de seguiment a les persones afectades per l'incendi de diumenge 17 de juliol (19/07/2022)

Dimarts, 19 de juliol de 2022

Aquest matí s’ha realitzat una reunió per tal de fer seguiment i detectar les necessitats que han pogut sorgir després de l’incendi del Pont de Vilomara i Rocafort del passat diumenge 17 de juliol.

En la reunió han estat presents membres de Protecció Civil, la Direcció General dels Serveis Territorials Centrals del Departament d’Interior, SEM, Creu Roja, Mossos d’Esquadra, la gerent i membres del departament de Serveis Socials del Consell Comarcal del Bages, conjuntament amb l’alcalde, els regidors i regidores i personal tècnic de l’Ajuntament.

En la reunió s’han fet un resum de la situació fins al moment després d’haver-se estabilitazat el foc ahir al vespre.

Els veïns afectats ja van poder accedir ahir a la nit a les seves vivendes i, si les condicions de la vivenda i personals ho permetien, s’han quedat a dormir i continuen en elles.

Els veins amb lesvivendes més afectades pel foc, van ser tractats de manera independent per comunicar-los ho i acompanyar-los amb psicòlegs en cas de necessitat.

Durant el dia d’avui i en la mateixa reunió s’ha posat emfasi en detectar les necessitats sorgides als afectats un cop passat el foc. S’ha posat en marxa un mecanisme per valorar els danys de les vivendes i també els danys en general causats per l’incendi.

Un cop valorades les necessitats detectades es farà seguiment per tal de fer-les efectives o encaminar-les cap als organismes o departaments que puguin donar el suport necessari.

L’equip esmentat seguirà treballant per tal de poder donar solució a les necessitats detectades.

Darrera actualització: 9.11.2022 | 11:20