SORTIDA ANUAL DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Dimecres, 21 de maig de 2014 a les 00:00

La sortida anual del Dia Internacional de la Dona, celebrada dins els actes commemoratius que organitza cada any la Regidoria de Dona de l'Ajuntament, es va fer el dimarts 19 de maig. Sortint des del Pont de Vilomara i Rocafort a les 9:45 del matí en autobós, unes 80 persones es van dirigir a Barcelona.

 

Allà, en arribar, es van dirigir al Museu de la Xocolata on tenien prevista una visita a les 10:30. Al Museu van poder gaudir inicialment d'una xocolata desfeta amb melindros i després d'una visita guiada pel Museu on se'ls va explicar l'origen del cacao i moltes altres coses relacionades amb el món de la xocolata.

 

Després van fer una visita a l'exposició d'objectes relacionats amb la xocolata on hi ha escultures de xocolata com les que es poden veure a les fotografies.

 

En sortir del Museu i es van dirigir caminant cap al Parc de la Ciutadella on es va fer la foto del grup commemorativa del dia que celebraven (que també està publicada a l'apartat de fotografies).

 

Des d'allà els van portar a la Barceloneta per fer el dinar, al Restaurant Xup-Xup. Van dinar davant del mar, amb un bon pica-pica i una fideuà o arròs a triar per cadascun. La sobretaula es va allargar i va ser ben agradable. Sobre les 5 de la tarda el grup va sortir de Barcelona per toirnar cap al nostre poble.

 

Gracies a tothom per aquesta agradable sortida que esperem poder repetir el proper any.

Darrera actualització: 05.12.2018 | 09:31