TALLER D'SCRAPBOOKING

Dimecres, 30 d’abril de 2014

L'scrapbooking és un mètode per conservar històries personals i familiars en forma de fotografies, mitjans de comunicació impresos, i records en àlbums decorats. L'scrapbook és el terme anglès per definir un llibre de retalls, és a dir, la tècnica de personalitzar àlbums de fotografies.

 

El scrapbook o scrapbooking consisteix en multitud de processos creatius com retallar, enganxar o el collage per crear una composició de memòries i records mitjançant les teves fotografies. Aquest divertit passatemps de decorar s'aplica també a cartes, a poemes, a invitacions o a tot allò que et proposi la teva imaginació. Partint de simples fotografies, es revaloren els records amb ornaments de tot tipus (adhesius, botons, cintes, papers especials, flors seques, rebladures, cintes...) i diversos estils, des del més sofisticat fins al més senzill, depenent del gust personal.

 

El taller es farà el proper dijous 8 de maig a la Biblioteca Municipal, de 3 a 5 de la tarda. Anirà a càrrec de Yolanda Salinas i Llïsa Vidal de "LaMardePapers".

Darrera actualització: 5.12.2018 | 09:31