Trails del Pont "Memorial Alcalde Evaristo" 2023

Dijous, 15 de juny de 2023

Després de l'edició de l'any passat en que es va donar un gir de 180 graus a la cursa, tot i mantenir l’essència de sempre i que ens ha fet inconfusibles, torna aquest any 2023 la carrera però aquesta vegada amb nom nou "Trails del Pont" on posem a disposició de cada atleta, runner o corredor un ampli ventall de possibilitats per a que pugui triar la cursa que més encaixi amb les seves necessitats.

TRAIL DE ROCAFORT
Aquest trail de 28,5 quilòmetres i 1250 metres positius de desnivell transcorre per bona part dels impressionants paratges del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac. Alguns d’aquets paratges cremats després del foc del passat estiu estan esperant les petjades per agafar força i tornar a rebrotar des de les cendres.  Aquest trail començarà a les 9:15 del matí. Preu: 20 €.

TRAIL DELS ERMITANETS
No volem deixar de banda a tots els i les atletes que han vingut aquets 15 anys a la cursa del Pont de Vilomara i Rocafort, per això canviem a un circuit 100% trail. El trail dels Eermitanets és una cursa sense cap dificultat tècnica de 14 quilòmetres i 569 metres positius de desnivell. Aquest trail començarà a les 9:15 del matí.  Preu: 17 €.

TRAIL DEL PI RODO
Un trail curtet de 4,5 quilometres i amb 200 metres positius de desnivell, una autentica muntanya russa, amb pujades esgotadores, baixades vertiginoses i plans on es corre molt, tot això concentrat al voltant del pi rodo, un pi mil·lenari que va resistir al foc, mentre tot el seu voltant ha estat devastat per les flames. Aquest trail començarà a les 9:45 del matí.  Preu: 12 €.

TRAILS D'AUTOSUFICIÈNCIA

No hi hauran avituallaments (excepte el trail de Rocafort que tindrà avituallament líquid aproximadament a mitja cursa, al nucli de Rocafort). A l'arribada hi haurà aigua, fruita, refresc, cervesa i botifarra.

CURSES DE PROMOCIÓ
I com no, no ens podem deixar les curses per als més petits de la casa, unes curses que també han canviat. Per als de menys de 10 anys una cursa de 500 metres i pels més grans de 10 anys una de 1800 metres. Les dues per superfície de terra, molt i molt divertides. Aquestes curses començaran a les 9:00 i 9:02 del matí, respectivament.

Obsequis per a tots els i les participants.

Més informació a www.cursaelpont.cat .

Inscripcions a www.xipgroc.cat.

Darrera actualització: 19.06.2023 | 14:05