Una delegació de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort es desplaça a El Rubio (Sevilla) per enfortir llaços i preparar nous projectes conjuntament

Dijous, 9 de juny de 2022 a les 00:00

Del 27 al 30 de maig, una delegació de l’equip de govern, encapçalada per l’Alcalde, Enric Campàs, va visitar el municipi de El Rubio (Sevilla) amb el que estem agermanats. A aquesta visita també hi va ser present Àngel Sáez, en representació de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, ja que Sant Joan també està agermanat amb el poble sevillà.

La visita ha servit per continuar enfortint els llaços que ens uneixen amb aquest poble de Sevilla del que estem agermanats ja que són molts els habitants que resideixen al poble que van emigrar d’aquest municipi.

Aquesta visita és al continuació del treball conjunt que estan duent a terme els dos municipis. Recordem que el passat març va ser una delegació de l’Ajuntament de El Rubio qui va visitar Sant Joan de Vilatorrada i el nostre municipi per tal de conèixer de primera mà on i com viuen els seus conciutadans emigrats.

En la visita que va fer la delegació vilomarenca van poder visitar empreses i comerços del poble germà i també els va permetre conèixer i saludar a molts veïns i veïnes que mantenen vincles familiars amb vilomarencs i vilomarenques que van haver d’emigrar a la nostra població.

En aquesta visita també es va continuar treballant en l’organització del Día del Emigrante, que se celebrarà el 30 de juliol a El Rubio i que pretén homenatjar als emigrants que van marxar de El Rubio cap altres municipis de nostre país.

Darrera actualització: 10.06.2022 | 08:22