XVI Cap de Setmana de la Joventut 2021

Dilluns, 13 de setembre de 2021

Un any més, i ja passat l'estiu i l'època de més calor, torna un nou Cap de Setmana de la Joventut que recuperem després de no poder-lo dur a terme l'any passat i adaptat a la normativa sanitària vigent i que esperem que gaudiu al màxim! 

Se celebrarà el cap de setmana del 17 al 19 de setembre amb diversos actes:

Divendres estrenem l'Street Escape que ens permetrà divertir-nos amb una mica de suspens.

Dissabte seguim amb l'Espectacle Vertical a càrrec de Batucada Brincadeira per seguir amb Dj i música per a joves amb Food Trucks. Acabarem la nit amb el concert de El Quinto Carajillo (per un error d'impressió el QR assignat a aquest acte no funciona i haureu d'escriure directament l'adreça per obtenir l'entrada).

Diumenge a la tarda tindrem una competició de Bubble Football i una bona estona per passejar en Segways.

Recordeu que tots els actes són amb aforament limitat i que en alguns d'ells caldrà adquirir les entrades de manera gratuïta per tal poder assistir-hi. Adjunt a aquesta notícia i a l'agenda d'actes hi trobareu les instruccions per a cadascun d'ells.

L’Ajuntament no es farà responsable dels danys que puguin patir els/les participants en els actes d'aquesta festa. Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult.

Normativa

Donat que tots els actes s'han preparat segons normativa i estaran subjectes a les mesures que s'estableixin en matèria de salut pública pel PROCICAT, qualsevol canvi es comunicarà pels canal habituals de l'Ajuntament, web i xarxes socials. L'Ajuntament es reserva el dret de modificar o anul·lar qualsevol acte d'aquest programa.

Es realitzaran gravacions i fotografíes durant tots els actes. Els / les assistents accepten tàcitament l'ús d'aquestes imatges per la promoció de la festa posteriorment. En cas que no vulgueu us haureu d'adreçar a l'Ajuntament expressant aquesta opció.

Gaudiu de la festa i disfruteu de tots els actes amb respecte cap a la resta dels habitants del poble.

Darrera actualització: 15.09.2021 | 08:50