XVI Cursa Atlètica "Memorial Alcalde Evaristo" 2022

Dilluns, 3 d’octubre de 2022

Un any més, i després d'aquests dos anys de restriccions imposades per motius sanitaris, torna la Cursa Atlètica del Pont de Vilomara i Rocafort "Memorial Alcalde Evaristo" sense cap mena de restricció, amb més força i amb més il·lusió que mai i amb moltes novetats.

S'ha donat un gir de 180 graus a la cursa però mantenint l’essència de sempre i que ens ha fet inconfusibles. Aquest any 2022 posem a disposició de cada  atleta, runer o corredor un ampli ventall de possibilitats per a que pugui triar la cursa que mes encaixi amb les seves necessitats.

TRAIL DE ROCAFORT
Ens estrenem amb un trail de casi 26 km i més de 1000 metres positius, que transcorre per bona part dels impressionants paratges del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac, alguns d’aquets paratges encara fumejant del foc d’aquet estiu, i que estan esperant les petjades per agafar força i tornar a rebrotar des de les cendres. El nostre cap de cartell per aquesta cursa és un dels millors atletes de muntanya del moment, en Pau Capell.

CURSA DE LES TINES
No volem deixar de banda a tots els i les atletes que han vingut aquets 15 anys a la cursa del Pont de Vilomara i Rocafort, per això mantenim un circuit mixt de terra i asfalt (60% asfalt - 40% terra) al que també calia que féssim canvis. Uns canvis que ens portaran a la Vall Del Flaquer, zona de tines i pedra seca,  edificacions mil·lenàries espectaculars del nostre passat. La cursa de les tines és una cursa sense cap dificultat tècnica d'11 quilòmetres.

TRAIL DEL PI RODO
Un trail curtet de quasi 5 quilometres i amb 150 metres positius, una autentica muntanya russa, amb pujades esgotadores, baixades vertiginoses i plans on es corre molt, tot això concentrat al voltant del pi rodo, un pi mil·lenari que va resistir al foc, mentre tot el seu voltant ha estat devastat per les flames.

CURSES DE PROMOCIÓ
I com no, no ens podem deixar les curses per als més petits de la casa, unes curses que també han canviat. Per als de menys de 10 anys una cursa de 500 metres i pels més grans de 10 anys una de 1800 metres. Les dues per superfície de terra, molt i molt divertides.

I encara més novetats per què quan acabin les curses volem que segueixi la festa amb una botifarrada i molta musica. 

Com sempre conservem la part solidària de la cursa col·laborant amb el Pediàtric Càncer Center de Barcelona. SJD aportant 1€ de cada inscripció.

Per inscripcions i informació www.cursaelpont.cat 

Darrera actualització: 4.10.2022 | 08:31