XVII Cap de Setmana de la Joventut 2022

Dilluns, 12 de setembre de 2022

Passat el temps d'estiu i tornats a la nostra habitual normalitat, comencem el mes de setembre proposant-vos un nou Cap de Setmana de la Joventut que, enguany, arriba a la dissetena edició. A més aquest any per fi tornem a gaudir d'ell sense cap mena de restricció.

Se celebrarà el cap de setmana del 16 al 18 de setembre amb diversos actes:

Dins els actes programats començarem el divendres amb la nostra clàssica Malgimkana nocturna, on diferents grups tractaran de seguir les pistes marcades que els ajudaran a passar-s'ho molt bé i gaudir en companyia de molts altres joves.

Per dissabte tenim preparat el Corre-tasques pels carrers del poble, per seguir un cop acabat amb un sopar i ball amb DJ Delay. Atenció perquè hi haurà bingo!

I diumenge el tancarem amb un vermut musical al migdia a l'Espai Matadars que comptarà amb la música de Joan Tena. A la tarda, al Passeig de la Pau hi trobarem l'extrem ball i la pista americana que ens posarà a prova a tothom.

I aquest any hemorganitzat un viatge a PortAventura, per als majors de 16 anys, que farem el dissabte 8 d'octubre. Penseu a apuntar-vos de seguida per no quedar-vos sense plaça. Més informació, properament.

Normativa

Es realitzaran gravacions i fotografíes durant tots els actes. Els / les assistents accepten tàcitament l'ús d'aquestes imatges per la promoció de la festa posteriorment. En cas que no vulgueu us haureu d'adreçar a l'Ajuntament expressant aquesta opció.

Gaudiu de la festa i disfruteu de tots els actes amb respecte cap a la resta dels habitants del poble.

Darrera actualització: 15.09.2022 | 12:15