XVIII Cap de Setmana de la Joventut 2023

Dijous, 7 de setembre de 2023

Passat el temps d'estiu i tornats a la nostra habitual normalitat, comencem el mes de setembre proposant-vos un nou Cap de Setmana de la Joventut que, enguany, arriba a la divuitena edició. 

Ens hem proposat mantenir algunes de les activitats més reclamades però també afegir de noves que, creiem que us faran delir de debò.

Se celebrarà el cap de setmana del 15 al 17 de setembre amb diversos actes:

Dins els actes programats començarem el divendres amb la nostra clàssica Malgimkana nocturna, on diferents grups tractaran de seguir les pistes marcades que els ajudaran a passar-s'ho molt bé i gaudir en companyia de molts altres joves.

Per dissabte tenim preparat una nova activitat: el Torneig de Fútbol 7 Kings and Queens Vilomara.

A la tarda seguirem amb el Corre-tasques pels carrers del poble, per seguir un cop acabat amb concert de tribut a Estopa i després el ball amb Dj Jordi Armengol.

Diumenge el tancarem amb la Inauguració del nou Punt Jove i a la tarda us oferim un tardeig eïvissenc a Matadars.

Aquest any, també com a novetat, tenim el torneig de Pàdel que se celebrarà la següent setmana, entre el 18 i el 22 de setembre.

Normativa

Es realitzaran gravacions i fotografies durant tots els actes. Els / les assistents accepten tàcitament l'ús d'aquestes imatges per la promoció de la festa posteriorment. En cas que no vulgueu us haureu d'adreçar a l'Ajuntament expressant aquesta opció.

Gaudiu de la festa i disfruteu de tots els actes amb respecte cap a la resta dels habitants del poble.

Darrera actualització: 7.09.2023 | 13:26